behandeling

Werken met mensen betekent oprechte interesse tonen in de ander. De eerste afspraak is er vooral om informatie te verzamelen. En om inzicht te krijgen in de vraagstelling. Ik stel vragen, luister en observeer. Daarbij kijk ik niet alleen naar de directe vraagstelling en de huidige klachten, maar vooral naar uw gehele gezondheidstoestand. Naast vragen over de huidige klachten is er ook aandacht voor bijvoorbeeld uw energiepeil, voedings- en slaapgewoontes en familie anamnese. De bedoeling van dit gesprek is om tot een goed totaalbeeld te komen. Zodat aan de hand daarvan het geschikte homeopathische middel of de juiste behandelwijze ingezet kan worden. Met als resultaat dat uw zelfgenezend vermogen op de juiste manier het herstel kan bevorderen.

Vervolgafspraken

Bij de vervolgafspraken onderzoek ik hoe uw gezondheidstoestand zich ontwikkelt. Vervolgconsulten vinden plaats zolang u nog niet voldoende bent hersteld en zolang er vooruitzichten zijn op verbetering. Zijn deze vooruitzichten er niet meer, dan zal ik u adviseren de behandeling te stoppen. Bij acute klachten is de begeleiding directer en frequenter dan bij chronische klachten.

Ik behandel mensen uit de hele regio o.a. Maarsbergen, Maarn, Doorn, Leersum, Overberg, Langbroek, Wijk bij Duurstede, Amerongen, Elst, Rhenen, Veenendaal, Scherpenzeel en Woudenberg.

Ondersteuning

Voor een juiste behandeling maak ik soms gebruik van ondersteunende therapie├źn, zoals kruidentherapie, Sch├╝sslers celzouten, voedingsadviezen, drainagetechnieken en anderen.